2011. november 27., vasárnap

Babzsák fotel PUFFAL 1Ft-ról NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hihetetlen de igaz!
1Ft-os aukciónk keretében a képen látható vadonatúj Bony-Bon babzsák fotelre és puffra licitálhatsz! Nincs mininálár, a legmagasabb licit viszi!
Szóval a csomagod tartalma a lesz (ha tiéd a nyerő licit):
1 db Bony-Bon babzsák fotel + 1 db puff, mindez az általad ajánlott áron+ postaköltségért! A postaköltség továbbra is 2. 000. -Ft (Természetesen a használati útmutató, katalógus, számla is  benne lesz a csomagban).
Minden fotelünk dupla huzattal készül, a belső huzat cipzáros, így később utántölthető. A külső huzat 30 fokon mosható, kedvedre cserélhető.
A töltet: több milliónyi apró hungarocell golyócska, mely felveszi a tested formáját, így tökéletes alátámasztást nyújt, segít az izmok ellazulásában.
A fotel méretei: 80X90 cm,
puff méretei: 40X35 cm.
A töltet mennyisége a fotelben kb. 250 liter.
Az aukció csak a képen szereplő színösszeállításra érvényes (sötétbarna-zöld)
Figyelj, mert a licit csak 7 napig tart, ha ügyes vagy, akár Mikulás ajándék is lehet...
Ha más színben szeretnéd, vagy nem tudod megvárni a licit végét, mert sürgősen kellene, az aukcióim között megtalálod fix áron, közel 30 féle színből állíthatod össze, hogy milyen legyen a kis kedvenced.
Merj egyedi lenni, tudasd mindenkivel, hogy a babzsák a tiéd (ne kelljen érte közelharcot vívni, ha használni szeretnéd)! Feliratozás (név, szöveg, egyszerűbb logó, tehát kép kizárva) + 1. 000. -Ft-ért kérhető.
Ha karácsonyi ajándéknak szánod, ne habozz a rendeléssel (előrendelést is felveszünk, max. 1 hónapos szállítási határidővel, ezt minden esetben e-mailben egyeztetjük). Karácsonyi megrendeléseket legkésőbb december 15-ig fogadunk. Természetesen termékeink ezt követően is rendelhetők, de már nem biztos, hogy a kívánt időre megérkeznek.
 
Decemberben is igyekszünk tartani a 3-5 munkanapos átfutási időt, azonban előfordulhat, hogy a rendelések feltorlódnak és ez az idő akár 8-10 munkanapra is megnőhet. Ha nem szeretnél azért izgulni, hogy az ajándék időben megérkezzen, rendelj időben!
Nálunk a szállítás országosan utánvéttel csak 2. 000. -Ft.
Várható szállítási idő: Az átutalás jóváírását követő másnap már postázzuk is!
Kézbesítés a feladást követő 24 órán belül.
Az ár csak előre utalás esetén érvényes!
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 20:12
. Babzsák fotel PUFFAL 1Ft-ról NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése