2011. október 28., péntek

Méregtelenítő: Gyümölcs és zöldség - Jelenlegi ára: 70 500 Ft

 
Az ősi kínai közmondás szerint az emberiség számára az étel a legfontosabb. Manapság a szennyezett ételek (és víz) jelentik a legnagyobb fenyegetést az ember egészségére. Az egészség megőrzése érdekében meg kell tisztítani az élelmiszereket a káros anyagoktól. A zöldség és gyümölcs tisztítására szolgáló készülék - a Tiens vállalat által előállított, harmadik generációjú készülék, amelyben ötvözve vannak a vezető mikrobiológiai, elektronikai és mechanikai ismeretek. A készülék rendkívülisége abban rejlik, hogy képes az ózon tulajdonságait az ember szolgálatába állítani. Az ózongenerátor emeli az élet minőségét és nélkülözhetetlen úgy lakások, mint irodák és üzletek számára is. Az aktív oxigén-az egészséges élelem védelmezője.
*
Az aktív oxigén tulajdonságai és hatásai
Az aktív oxigén (ózon) molekuláris alakja O3. Az ózon és az oxigén egymás allotróp módosulatai. Az egyik legerősebb oxidálószer. Közönséges oxigénmolekulára (O2) és egyatomos, rendkívül reagens, úgynevezett nascensz oxigénre bomlik.
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően akár 600-szor - 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja azt, és ezáltal kiszűrhetővé teszi.
Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által. Megakadályozza a gombák sejtnövekedését, a vírusok sejtekhez kapcsolódásának akadályozásával pedig a vírusok szaporodása ellen hat. Az ózon hatásos a tályog, kólibaktérium, a szalmonella megbetegedést okozó baktérium, a kolera-baktérium elleni kezelésre. Mindezen baktériumok ellen az ózon rendkívül gyors és hatásos ellenanyagnak bizonyult.
Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy az a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
A készülék egyedülálló szerepe
Az aktív oxigén képes eltávolítani a növényvédőszerek maradványait, műtrágyát, növekedést serkentő szereket, baktériumokat a zöldségekből és gyümölcsökből hőkezelés nélkül. Ezáltal megmaradnak a gyümölcs és zöldség hasznos sajátosságai és eltárolhatósága is meghosszabbodik.
A víz-fő láncszem a vírusok terjesztésében. Rendszerint falvakban és településeken éppen a fertőzött víztől betegednek meg. Nagy városokban speciális víztisztító berendezések vannak a víz fertőtlenítésére. De a tiszta víz pár km lefolyása után újra szennyeződhet a csővezeték rendszerben.
Azonkívül a klórral kezelt víz kloroformot tartalmaz, ami szintén káros az egészségre. Az ózon segítségével tisztított víz nem tartalmazza a fenn sorolt káros anyagokat és teljesen ártalmatlan az egészségre. A vízben oldott ózon nem csak képes elpusztítani (semlegesíteni) a mikroorganizmusokat, hanem eltávolítja a klór maradványát, baktériumokat, nehéz fémeket és más szerves anyagokat, megnöveli az oxigén tartalmát a víznek, megoldva ezzel a víz által terjesztett betegségek problémáját.
A baktériumok és vírusok terjeszkedhetnek a konyhai eszközök, játékok, és más tárgyakon is. Az ózonnal való kezelés eltávolítja a baktériumokat, megsemmisíti a szaporodásukat és tisztaságot biztosít.
Az aktív oxigén használata megtisztítja az akváriumot a vírusoktól, baktériumoktól, szennyeződéstől és megakadályozza a halak életének a romlását. Dúsítja a vizet, megelőzi a kóros elváltozások kialakulását, csökkenti a vízcsere gyakoriságát.
A készülék alkalmazásának hatékonysága
Gyümölcs és zöldség tisztítása:
Miután bekapcsolta a készüléket, helyezze a szórófejet egy vízzel tele tálba, amibe előzetesen gyümölcsöt vagy zöldséget rakott (nem több mint 5 kg) hagyja bekapcsolva 3-10 percig. Húsok és más termékek tisztítási ideje 10-20 percig tart. Ily módon megszabadulhatnak a káros baktériumoktól, kellemetlen szagoktól, szennyeződésektől. A hús sokkal puhább és ízletesebb lesz, a zöldség és gyümölcs az ilyen előkezelés következtében nem veszít tápanyag-tartalmából.
Háztartási tárgyak, ruha nemük fertőtlenítése:
Megtisztítja a baktériumoktól az edényeket, a tej tárolására szolgáló edényeket, a törölközőket, a ruhaneműt. Miután elhelyezte az edényt és az egyéb használati tárgyakat egy nagyobb edényben, tegye a vízbe a készülék szórófejét és hagyja működni 10-20 percig. Fertőtlenítés után a ruhanemű puha és kellemes tapintású lesz. A cumisüveg és a fogkefe 10 perces kezelése megelőzi a fertőzések és a különböző betegségek kialakulását.
Víz tisztítása:
Megtisztítja a vizet, ásványvízzé alakítja át azt. Az ily módon kezelt vizet (maximum 20l, 10 percen át) megtisztítja a klórmaradványoktól, sterilizálja azt, szétbomlasztja a vasat, a mangánt, a nem szerves anyagokat, növeli az oxigéntartalmát. A víz alkalmas fogyasztásra a kezelés után 20 perccel ( mivel az O3-nak O2-re kell változnia. )
Akváriumok tisztántartása:
Megtisztítja az akváriumot a baktériumoktól, oxigénnel dúsítja a vizet, megelőzi a kóros elváltozások kialakulását. Helyezze a készülék szórófejét az akváriumba. Naponta 5 percen át történő alkalmazása segít megelőzni a baktériumok, a különböző paraziták megjelenését, a halak megbetegedéseinek kialakulását, csökkenti a vízcsere gyakoriságát, segít megtakarítani időt és energiát.
 


Jelenlegi ára: 70 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 06:31
. Méregtelenítő: Gyümölcs és zöldség - Jelenlegi ára: 70 500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése