2011. szeptember 27., kedd

Andrea Santacruz:dr.Kannibál - Jelenlegi ára: 250 Ft

Vérengző sorozatgyilkos tartja rettegésben Boston lakosságát, aki előre felállított forgatókönyv szerint , kegyetlen precizitással végez az áldozataival. A rendőrség tehetetlenül áll a szörnyen megcsonkított tetemek felett, és a hasonlóképp tanácstalan FBI segítségét kéri.
Az esettel megbízott fiatal Darrel Harvey ügynök minden lehetőséget megragad, hogy előre jusson a nagy figyelmet kapott ügyben.
Felesége tanácsára kikéri Katie Milner pszichiáternő tanácsát, aki csak futólag tud foglalkozni a történtekkel, mégis azonnal sikerül új mederbe terelnie a nyomozás menetét.
A Kezes néven elhíresült sorozatgyilkos azonban tovább folytatja véres kegyetlenségeit, az FBI újabb és újabb áldozatokra bukkan a város csatornáiban és parkjaiban...
Darrel nyomozó és a sikeres pszichiáter viszonya kényszerűen átértékelődik, és mindketten kénytelenek elfogadni, hogy egymásra vannak utalva ebben a brutális és kegyetlen játszmában, ahol minden elvesztegetett pillanat egy ember életébe kerül: talán épp az övékbe...
Banki adatok: 5400002115145444


Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 17:00
. Andrea Santacruz:dr.Kannibál - Jelenlegi ára: 250 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése